L’alcaldessa Ada Colau carrega contra Junts per Catalunya i Ciutadans per “difondre informació falsa” al voltant de la sortida de la seva família a la Garrotxa per Reis. En una entrevista a TV3, Colau ha assegurat que en tot moment van complir amb les restriccions decretades per la Generalitat. L’alcaldessa ha explicat que es va desplaçar a una casa rural de lloguer a la Garrotxa quan no estava en vigor el confinament municipal.

Colau ha explicat que s’ha dirigit “personalment” a la presidenta del Grup Municipal de JxC a Barcelona, Elsa Artadi a través de missatges. “Li he dit: escolti està difonent una cosa que no és certa, que afecta la meva vida familiar, tens el meu telèfon, m’ho pots preguntar, i ni m’ha contestat els missatges”, ha assegurat. L’alcaldessa diu que assumeix que és un càrrec públic. “Se m’ha de fiscalitzar tot”, però també assegura que la seva família “té els mateixos drets que les altres“.

Agraeix l’actitud d’ERC

L’alcaldessa qualifica de “joc brut” l’actitud de JxC i de Ciutadans sobre aquesta qüestió. En canvi agraeix a ERC que no hagi entrat en la polèmica. Una polèmica que aquest dimecres arribarà a la Comissió de Presidència en què Junts per Catalunya defensarà una proposició que insta la reprovació de l’alcaldessa per “marxar de Barcelona enmig de la pandèmia i mentre les famílies de tot el país estan limitant la mobilitat”.