Ciutadans

creu que la negativa del Regne Unit a extradir l’exconsellera d’Ensenyament Clara Ponsatí evidencia que cal un canvi en la gestió de les euroordres. En un acte de campanya a Cardedeu, el número tres de la llista del partit taronja per Barcelona, José María Espejo-Saavedra, ha dit que caldria que els països de la UE “es refiessin de les institucions judicials de cadascun” dels estats membres. L’objectiu d’aquesta proposta, segons Espejo-Saavedra, és que els països comunitaris “no puguin rebutjar ordres d’extradició” perquè conviuen en un ordenament jurídic comú.

Sánchez actua “igual que els separatistes”

Sobre la polèmica del líder del PSOE sobre la influència que pot exercir sobre la fiscalia

, Espejo-Saavedra ha etzibat que tant Sánchez com els independentistes creuen que “el seu poder abasta totes les institucions”. Segons ell, el ministeri públic “és un organisme totalment independent” i nega que compleixi ordres del president de l’executiu espanyol.
[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]