Cartell de campanya del PSC Barcelona

El PSC ha presentat aquest dijous el cartell i lema de campanya d’aquestes eleccions municipals del 2019, que serà: “Tornem a ser Barcelona”. Els socialistes consideren que els quatre anys de govern d’Ada Colau han estat de “retrocés” i es reivindiquen com l’única opció perquè la ciutat no tingui un alcalde independentista: “Correm el risc que Barcelona sigui una trinxera i Jaume Collboni és l’única opció per evitar que Maragall sigui alcalde”, ha assegurat aquest dijous el secretari general d’Organització del PSC, Salvador Illa.

Durant la campanya electoral, els socialistes han anunciat que presentaran 17 plans de propostes que, segons expliquen, han de servir per posar remei al “fracàs de Colau en matèria d’habitatge, seguretat i espai públic” dels últims quatre anys.

Des del PSC asseguren que han plantejat una campanya propositiva amb protagonisme destacat del president en funcions del Govern espanyol, Pedro Sánchez, que intervindrà en dues ocasions a la ciutat, la primera de les quals en un acte aquest divendres, 10 de maig, a Nou Barris. Fins al 26 de maig, també passaran per Barcelona set ministres socialistes.

“Hi ha candidats que s’amaguen”

El secretari d’Organització del PSC, Salvador Illa, ha demanat a la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, que “doni la cara” i no defugi les convocatòries per confrontar propostes, en referència al debat de TVE Catalunya, al qual alcaldessa no ha confirmat l’assistència: “Volem confrontar idees i ens sembla malament que no hi vulgui assistir”, ha comentat.