Nova intervenció de l’artista urbà Tvboy al centre de Barcelona. Aquesta vegada, els protagonistes han estat alguns dels candidats a les eleccions al Parlament de Catalunya del 21-D. En total són tres retrats. Els dos primers estan situats en una bastida de la ronda de Sant Pere, a la cantonada amb el passeig de Gràcia. En un hi apareix la candidata de Ciutadans, Inés Arrimadas, fent-se un petó amb el president del Govern espanyol, Mariano Rajoy.

 

En l’altre, la mateixa Arrimadas es fa un petó amb el candidat del PSC, Miquel Iceta, i, entre els dos, hi apareix una rosa vermella.

La tercera imatge ha aparegut a la plaça Sant Miquel. S’hi pot veure el candidat de Catalunya en Comú – Podem, Xavier Domènech, fent-se un petó amb el del PSC.

L’artista urbà ha fet aquests retrats de matinada i ha penjat un vídeo de com ha estat el procés de creació a les xarxes socials.

No és la primera vegada que Tvboy fa intervencions artístiques semblants al carrer.  Una de les últimes va ser un retrat de l’alcaldessa, Ada Colau, caracteritzada com a Wonder Woman.