A les imatges d’aquest dissabte es veu el candidat del PP,  Josep Bou, acostant-se a tres homes que dormien a un solar al portal de Santa Madrona, que sovint freqüenten drogodependents. Bou els saluda i els diu “droga, ni una”, mentre treu la cartera per donar-los 50 euros.

Poc després, els demana que “s’ho gastin en menjar  “i no en merdes d’aquestes”. El candidat els diu que s’ho reparteixin entre els tres i els recorda “que és la Barcelona de tots”.

L’escena l’han poguda captar les càmeres de beteve al portal de Santa Madrona, on el representant del PP ha fet una visita al solar de les Drassanes, on l’Ajuntament va aturar la construcció d’un hotel. El candidat ha reclamat que es deixi construir el que estava previst i ha denunciat les condicions de l’espai, on dormen una desena de persones, algunes amb problemes d’addicció a les drogues. Allà també ha defensat la presència de catalans a la manifestació contra Pedro Sánchez a Madrid.  Una convocatòria a la qual el mateix Bou va assistir, dins la comitiva del PP.