El candidat del PP a les eleccions municipals, Josep Bou, anirà a la manifestació d’aquest diumenge a Madrid contra el govern de Pedro Sánchez. Bou defensa la presència de catalans a la mobilització perquè assegura que “és un problema causat pel nacionalisme català, però no pels catalans ni per Catalunya.”

També ha fet una crida a participar a les convocatòries fetes a Barcelona per protestar contra les polítiques de Pedro Sánchez i a favor de la unitat d’Espanya.

50 euros per a drogodependents

Bou ha fet aquestes declaracions aprofitant la visita a un solar al Portal de Santa Madrona, a les Drassanes, on l’Ajuntament va aturar la construcció d’un hotel. El candidat ha reclamat que es deixi construir el que estava previst a la cadena hotelera i ha denunciat les condicions de l’espai, on hi dormen una desena de persones, algunes amb problemes d’addicció a les drogues.

Ple d’espontaneïtat, Bou s’ha apropat a tres homes que dormien al solar i els ha donat 50 euros. Els ha dit que els gastin en menjar i no en “merdes d’aquestes”, i els ha instat a repartir-ho entre els tres, “perquè és la Barcelona de tots”.