El líder del PSC a l’Ajuntament, Jaume Collboni, ha carregat contra la manifestació d’aquest diumenge a Madrid. Considera que és una reivindicació que contribueix a l’enfrontament i la divisió. Ha acusat el PP, Vox i Ciutadans de participar-hi perquè, segons el socialista, només busquen “crispar el carrer”.

Collboni ha estat especialment dur amb el candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls, que ja va anunciar que aniria a la manifestació. “El senyor Valls es va presentar com el candidat de la transversalitat i ara va a una manifestació de la dreta i la ultradreta“, ha dit el socialista. Ha afegit que amb la seva participació a la mobilització, Valls “mostra el que ocultava i es treu la careta”.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Tots els candidats a les eleccions municipals 2019 a Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Així mateix, Jaume Collboni ha defensat l’actuació de Pedro Sánchez sobre el diàleg amb Catalunya per “intentar trobar uns solució” al conflicte. Jaume Collboni ha fet aquestes declaracions durant una visita a un estand del PSC des del qual s’han repartit fulls de mà del partit a la cruïlla entre el passeig de Fabra i Puig i el carrer de Pi i Molist.