La cap de cartell per Barcelona del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Meritxell Batet, ha retret aquest dissabte a l’expresident espanyol José María Aznar que “va marxar amb mentides“, en relació mb la derrota del PP a les generals del 2004 —en plena crisi dels atemptats de l’11-M—, i ha afegit que ara “ha tornat crispant“. Ho ha dit en un acte de la campanya electoral del 2019 a Lleida, en què ha respost les paraules, i el to, amb què l’excap de l’executiu espanyol va estrenar la campanya dels populars a Barcelona aquest divendres.

En aquest sentit, Batet ha reclamat “assossec” en aquest inici de campanya, i ha retret als populars que “només hi ha insults” en lloc de propostes. Ha estat en el marc d’un acte a Lleida, en què s’ha acompanyat d’altres candidats per la circumscripció lleidatana.

Condol per la mort de Neus Català

Meritxell Batet ha lamentat la mort de Neus Català, última supervivent del camp de concentració de Ravensbrück. En un tuit, l’ha definit com “un exemple de lluita i de supervivència”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]