La número cinc de la llista de Ciutadans (Cs) per Barcelona a les eleccions generals del 2019, Carina Mejías, ha participat en un acte electoral a la ciutat, en què ha dit que “una investidura de Pedro Sánchez amb el suport de les forces independentistes seria un risc per a la democràcia”.

Ho ha dit des de l’Hotel Catalonia Plaza, en un un col·loqui europeista titulat “Vamos, España, Vamos, Europa”. Mejías ha respost un article publicat a ‘La Vanguàrdia’ que signen els candidats de JxC empresonats, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn, i en què apunten que donarien suport a un candidat a presidir el Govern que es comprometi amb el diàleg i no negui el referèndum.

La formació taronja ha fet una crida a combatre el discurs “deslleial” de l’independentisme a Europa, i han reblat que els independentistes “busquen el reconeixement internacional però a la UE no trobaran la solució“.

Condemna dels incidents de campanya

En el col·loqui hi han participat els diputats Susana Bertrán —al Parlament de Catalunya—, Javier Nart —al Parlament Europeu—, el candidat a les europees, Luis Garicano, i un dels fundadors de Cs, Jordi Cañas, que, en començar l’acte, han ovacionat els membres del col·lectiu S’Ha Acabat, que aquest dijous va organitzar un acte a la Universitat Autònoma de Barcelona en què es van produir alguns incidents.

D’altra banda, la cap de llista per Barcelona, Inés Arrimadas, ha denunciat un atac a la seu de Cs a Calafell.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]