El Partit Popular ha fet aquest dissabte campanya a Badalona. La comitiva l’ha encapçalat Xavier García Albiol perquè la candidata popular Cayetana Álvarez de Toledo ha patit una indisposició. Albiol, que serà el candidat del PP a l’alcaldia de Badalona, ha afirmat que el PSOE “és un risc per a l’estat del benestar”. Ha afegit que en aquestes eleccions generals hi ha en joc el manteniment d’uns “serveis socials dignes i en condicions”. En aquest sentit, ha postulat el PP com “l’única garantia” de mantenir els serveis socials, les pensions i les prestacions.

“El PSOE està disposat al que faci falta”

Albiol  també ha assegurat que el líder de PSOE, Pedro Sánchez, té “oberta la porta ” de l’indult als polítics que són a la presó i que ara mateix són jutjats al Tribunal Suprem. Ha afegit que el PSOE està “disposat al que faci falta” per tal de tenir els partits independentistes com a socis de govern. Albiol ha acusat els líders sobiranistes empresonats d’haver intentat “un cop a l’Estat” i ha assegurat que si governa el Partit Popular “es complirà la llei i si hi ha una condemna no hi haurà indults“.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”també et pot interessar…” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]