World Peace Forum foto de família

Barcelona serà la seu de la 15a edició del World Peace Forum, que per primer cop en la història se celebrarà en una ciutat de l’estat espanyol. Es farà del 23 al 25 de novembre amb una programació de més de 50 conferències, 200 ponents de tot el món, concerts, exposicions i activitats paral·leles. Enguany s’aprofitarà el fòrum per commemorar el 75è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Entre els ponents que hi intervindran hi ha Federico Mayor Zaragoza, Michael Collins o Ouided Bouchamaoui, que dialogaran amb artistes i activistes com Tvboy, Duvan o Boniface Mwani, en un conjunt de taules rodones.

Activitats i exposicions

Hi haurà exposicions al Reial Cercle Artístic, al MNAC i al Palau Martorell, i també concerts al Conservatori del Liceu i a la Basílica del Pi i el Mur de la Pau, a la llera del Besòs. Precisament l’organització hi instal·larà un espai perquè els ciutadans hi deixin els seus lemes, textos i intervencions artístiques.

L’esdeveniment servirà per “reivindicar el compromís de la ciutat i la gran riquesa associativa i emprenedora de Barcelona, amb actors socials molt diversos i forts, implicats amb la justícia capdavanters en la defensa d’aquests drets”, ha afirmat Maria Eugènia Gay, tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Cultura, Educació i Cicles de Vida.

En aquest enllaç es pot consultar tot el programa d’activitats.