La revista en línia de sèries ‘Serielizados’ continua la seva col·laboració setmanal en el programa ‘Plaça Tísner‘ fent balanç del primer trimestre del 2024. Guillem F. Marí, director editorial de la revista, i Alba Pascual Sen, redactora en cap, ens seleccionen els cinc títols que consideren més importants d’aquests primers tres mesos de l’any: ‘Nos vemos en otra vida’, ‘Such Brave Girls’, ‘Shōgun’, ‘The Curse’ i ‘Mr. and Mrs. Smith’. Pots veure al vídeo la secció sencera.

‘Nos vemos en otra vida’ [2024]

Jorge i Alberto Sánchez-Cabezudo

20 anys després, la sèrie mostra els atacs terroristes de l’11-M des d’una altra perspectiva: la trama asturiana que es va desplegar al darrere, transportant explosius fins a Madrid. Tot un retrat social inspirat en el cinema “quinqui” espanyol dels anys 80.

Disney+

‘Such Brave Girls’ [2023]

Kat Sadler

Aquesta comèdia britànica creada per a BBC i produïda per A24 aborda les boges situacions d’una família disfuncional, formada per la Deb i les seves filles Josie i Billie. Totes tres tenen una necessitat constant d’aprovació i afecte. Malgrat tot, continuen endavant unint forces.

Filmin

‘Shōgun’ [2024]

Jerry London

La sèrie és una adaptació original de la novel·la de James Clavell. Ambientada en el Japó feudal del segle XVII, l’anglès Blackthorne arriba al país com a assessor militar d’un senyor feudal. Això farà que s’endinsi en la cultura, l’idioma i les dinàmiques de poder, tot just a l’inici d’una guerra civil que definirà tot el proper segle.

Disney+

‘The Curse’ [2023]

Nathan Fielder, Nathan Zellner i David Zellner

Protagonitzat per Emma Stone, aquest “thriller” exposa la suposada maledicció que pertorba a una parella que intenta concebre un fill, alhora que ambdós coprotagonitzen un “reality” de televisió sobre cases reformades, les quals amaguen secrets foscos. Les barreres de la realitat i la ficció es difuminen per a incomodar l’espectador a través del surrealisme.

SkyShowtime

‘Mr. and Mrs. Smith’ [2024]

Donald Glove i Francesca Sloan

En vuit capítols, la sèrie tracta de les relacions i les seves dificultats a través del vincle que experimenten els personatges, dos desconeguts que aconsegueixen treball per a una misteriosa agència d’espionatge i han de fingir ser matrimoni. Una nova versió del popular film protagonitzat per Brad Pitt i Angelina Jolie, fa ara 20 anys.

Prime Video