Vueling aeroport del Prat

La forta tempesta que va caure aquest dilluns, 16 de juliol, va afectar 14.300 passatgers de l’aerolínia Vueling. La companyia catalana es va veure obligada a cancel·lar 86 vols i, d’aquests, 29 van ser a l’aeroport de Barcelona. La situació meteorològica va provocar el caos en aquesta instal·lació  perquè 5.000 passatgers de la companyia que estaven pendents de volar es van veure afectats.

Entre dimecres i dijous es reubicaran els passatgers

Sobre les afectacions a tot l’estat, Vueling ha anunciat que aquest dimarts, 17 de juliol, ja es van reubicar el 60 % dels clients que no van poder volar. Hi ha un 13 % de passatgers recol·locats que sortiran al llarg d’aquest dimecres, 18 de juliol. I encara quedaran un 27 % d’usuaris de la companyia que els tocarà fer el viatge el proper dijous, 19 de juliol.

L’aerolínia ha assegurat que la tempesta “va afectar dos espais aeris clau” per a l’empresa, com l’aeroport de Barcelona i el de Marsella. Durant els 45 minuts que va durar la forta tempesta el tràfic aeri del Prat va quedar paralitzat, tot i que no es van tancar les instal·lacions.