A partir d’aquest dimarts comencen les obres per cobrir la ronda de Dalt a l’altura de la Vall d’Hebron. En concret, es duran a terme les feines d’execució dels murs de suport laterals de l’estructura de cobriment i la llosa.

Les afectacions d’aquestes obres duraran fins al 2 de setembre. S’ocuparà un tram d’uns 500 metres del carril dret de la calçada en sentit Llobregat de la ronda de Dalt (B-20) a l’altura de l’entrada 5.

Al llarg d’aquest tram queda tallat un carril de circulació i es mantenen en funcionament els dos carrils del tram central. Els treballs es fan en horari diürn i nocturn, moment en el qual també hi haurà alguns talls totals de trànsit en dates pendents de concretar.

Les obres donen continuïtat a les que ja es van fer l’estiu passat, quan es van construir els fonaments i el mur estructural.

El projecte preveu el cobriment de 180 metres davant del Mercat de la Vall d’Hebron. L’actuació, que inclourà també la urbanització dels laterals, permetrà millorar la permeabilitat urbana i la connectivitat transversal entre els barris, i reduirà també la contaminació acústica.