Són imatges gravades pels veïns la nit de dimecres. Eren passats dos quarts de 12. Situacions com aquesta, segons els veïns, es repeteixen sovint, entre dos i tres cops a la setmana i en algunes ocasions, diuen, s'han allargat fins la 1 de la matinada. ISIDRE TARRÉS, veí "No van amb compte, arriben alla, l'enganxen, el deixen anar i fa "puf", torna a maniobrar i, al cap d'una mica "puf". // Quan t'apures, nosaltres dos ens alcem, i t'estàs a veure la tele." CARMEN EGEA, veïna "Jo mateixa he estat malalta sis mesos i m'he passat dos mesos al llit. Llavors la nit encara se't feia més llarga." El balcó de la Mar ofereix aquesta vista de les obres. Assegura que no és el primer cop que veuen com s'hi treballa de nit, però tant ella com altres veïns es queixen que aquesta vegada no n'han rebut cap avís. Ara que s'acosta la calor, a més, diuen que el soroll els obligarà a dormir amb les finestres tancades. MAR SALA, veïna "Tingues obert i intenta dormir amb el soroll de les màquines. A veure, dorms molt malament, dorms a trossos: ara dormo, ara em desperto..." Tot i les queixes, l'Ajuntament assegura que no s'han planificat treballs nocturns i que només s'allarguen les obres en dies puntuals. Diuen que això passa quan s'estan fent tasques complexes que no s'han pogut acabar durant el dia. Després d'anys d'obres, els veïns d'aquest edifici veuen amb temor com, a poc a poc, es van acostant al seu cantó de la plaça. Tot i que expliquen que hi estan acostumats, els preocupa, sobretot, que s'hi continuï treballant fins entrada la nit.

Els veïns del número 829 de la Gran Via, els balcons del qual tenen vistes directes a les obres, asseguren que no és la primera vegada que s’hi treballa de nit, però es queixen que aquest cop no n’han rebut cap avís de l’Ajuntament. Segons han explicat, tot i que la situació no és diària -diuen que es repeteix cada dos o tres dies-, les obres s’allarguen fins ben entrada la nit i provoquen soroll, alguns cops fins a quarts de dues de la matinada. Tot plegat, diuen, fa que els sigui difícil dormir i temen a més que hagin de passar l’època de calor amb les finestres tancades.

Tot i això, fonts del consistori asseguren que no s’hi han planificat treballs nocturns i que només s’allarguen les obres en dies puntuals. Segons han explicat, això passa quan s’estan fent tasques complexes que no s’han pogut acabar durant el dia.

Després de dos anys i mig d’obres, i un mes després que el consistori anunciés que el calendari s’endarrerirà més del previst, els qui viuen a la zona demanen que, almenys, els treballs es limitin a durant el dia.