GALA PIN, regidora de Ciutat Vella "Si s'intervé el Liceu hem de veure si no només artísticament sinó també d'altres maneres, i el Liceu és una peça clau dins el conjunt patrimonial de la Rambla i la idoneïtat o no d'intervenir a la façana havia de donar-se o no dins del marc de rehabilitació de la Rambla de Barcelona." ROGER GUASCH, director del Gran Teatre del Liceu "Estem parlant que el Liceu ha tingut tres façanes, aquesta que veiem ara no és l'original, però tampoc és la de 1874. Per tant, hi ha una evolució de la façana i el que s'intentarà és recuperar la façana més maca de les tres."

El nou projecte de reforma no tindrà un caire tan espectacular i durarà uns sis mesos. Afectarà sobretot la façana del carrer de Sant Pau. La remodelació permetrà que des de l’exterior es puguin veure els vitralls de l’edifici que, ara per ara, estan tapats per uns porticons de fusta. Sobre aquesta reforma, el director del Liceu, Roger Guasch, ha explicat: “Estem parlant que el Liceu ha tingut tres façanes, aquesta que veiem ara no n’és l’original, però tampoc no és la de 1874. Per tant, hi ha una evolució de la façana i el que s’intentarà és recuperar la façana més maca de totes tres.”

Roger Guasch ha afirmat que accepten l’ajornament del projecte de Frederic Amat ja que és el Consorci del Liceu a qui correspon prendre aquestes decisions. En aquest sentit, la regidora de Ciutat Vella, Gala Pin, ha assenyalat que “el Liceu és una peça clau dins el conjunt patrimonial de la Rambla” i “la idoneïtat o no d’intervenir a la façana havia de donar-se dins del marc de rehabilitació de la Rambla”.