Més d’una cinquantena de taxistes s’han manifestat aquest divendres contra la presència del director d’Uber, Juan Galiardo, en unes jornades organitzades per l’Autoritat Catalana de la Competència per presentar un estudi sobre el sector del transport de viatgers en vehicles de fins a nou places. Els taxistes s’han trobat a l’exterior de l’edifici, situat a la Gran Via, entre els carrers del Bruc i Roger de Llúria, amb pancartes contra Uber i Cabify, dues empreses que ja han anunciat que presentaran un recurs contra la limitació de llicències de VTC. Quan ha acabat la reunió i el directiu ha sortit de l’edifici, els manifestants l’han increpat. Els Mossos d’Esquadra l’han hagut d’escortar per evitar enfrontaments amb els concentrats.

El grup de taxistes esperaven que aquest divendres al migdia sortís de l’edifici el director d’Uber. L’han rebut amb pancartes i crits en contra d’Uber i Cabify. Mentrestant, han llançat pots de fum i han encès bengales. La protesta arriba pocs dies després que l’Àrea Metropolitana de Barcelona aprovés definitivament el reglament que limita les llicències VTC a Barcelona, una norma que limita a una llicència VTC per cada 30 de taxis.

Els taxistes protesten contra les empreses Uber i Cabify, ja que van anunciar que presentarien un recurs contra aquesta limitació; malgrat tot, el Suprem ja va donar la raó sobre aquesta limitació.