La línia S1 dels Ferrocarrils que connecta Barcelona i Terrassa obrirà tota la nit des de dijous fins a diumenge. L’ampliació del servei farà que surti un ferrocarril cada hora tant des de Plaça Catalunya com des de l’estació de Terrassa Nacions Unides. D’aquesta manera es facilitarà l’arribada des de Barcelona a Terrassa, Sant Cugat i Rubí, ciutats que celebren la seva festa major.

Els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya circularan de manera contínua per la línia S1 que connecta l’estació de Plaça Catalunya amb Terrassa passant tant per Sant Cugat com per Rubí. El servei ininterromput de l’S1 es fa per facilitar l’arribada a les festes majors de les respectives ciutats.

L’ampliació horària s’establirà a partir de la nit de dijous 28 de juny i fins diumenge 1 de Juliol. Hi haurà sortides des de Plaça Catalunya a les 1.05 h, 2.05 h, 3.05 h i 4.05 h. Les sortides de l’estació de Terrassa Nacions Unides seran a les 0.05 h, 1.05 h, 2.05 h i 3.05 h. La resta de circulació serà en l’horari habitual de cap de setmana.