La vaga indefinida que els taxistes han iniciat, aquest divendres, ha perjudicat la mobilitat al centre de la capital catalana. Centenars de vehicles han aparcat a la Gran Via, al voltant del passeig de Gràcia, i hi han obligat a tallar el trànsit: tot i que hi ha un carril obert en cada sentit i també es pot circular pel lateral, la Guàrdia Urbana obliga a desviar els cotxes que hi circulen.

Parada aerobús plaça Catalunya

Traslladar-se des del centre fins a l’aeroport i tornar-ne, també ha comportat complicacions. L’aerobús ha cancel·lat la parada de la plaça de Catalunya i això ha beneficiat els conductors de trixis, ja que s’han ofert per conduir els viatgers, perduts, cap a la plaça d’Espanya. Plens fins dalt amb maletes i bosses, els trixis els han portat fins a la parada de l’autobús més propera, amb la confiança d’arribar a temps a agafar el vol.

La protesta dels VTC a la Diagonal també ha repercutit en la circulació a la capital catalana. Uns 300 vehicles VTC han ocupat tres carrils de la via des de la plaça de Francesc Macià i la Guàrdia Urbana ha hagut de fer desviaments de trànsit cap a l’avinguda de Francesc Macià i en direcció a l’avinguda de Tarradellas.