Parada de l'Aerobús de plaça de Catalunya sense servei per la vaga de taxis

Centenars de taxis han ocupat la Gran Via

des d’aquest divendres a la tarda, per la vaga indefinida. Això ha provocat diverses afectacions en la mobilitat. L’avinguda ha estat tallada des de Girona fins a Entença, tot i que s’ha mantingut la circulació oberta pels carrers transversals com el de Balmes o el del Comte d’Urgell.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Afectacions al trànsit a Barcelona per la vaga de taxis, a temps real” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/transit-barcelona-vaga-taxis-incidencies/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

L’Aerobús, entre els serveis afectats

Com ja va passar durant la vaga de l’estiu, s’han vist alterats altres serveis com l’Aerobús, que ha anul·lat la parada de la plaça de Catalunya i la de Sepúlveda – Comte d’Urgell, i únicament ha mantingut en funcionament la de la plaça d’Espanya.

Desviació d’autobusos de TMB

Altres línies regulars d’autobús, que circulen per la Gran Via, han vist també alterats els recorreguts entre el carrer d’Entença i la plaça de Tetuan, i segons TMB, han hagut de trobar una ruta alternativa per carrers propers.

https://twitter.com/TMBinfo/status/1086282253624213504