Vies del tren al seu pas per Sant Pol de Mar

Com afectarà l’escalfament global a les nostres costes?

José Maria Baldasano, catedràtic d’enginyeria ambiental de la UPC, assegura que el 90% de l’escalfament del planeta és al mar i als oceans i que això causarà fenòmens com la borrasca Glòria, de més intensitat i més freqüents durant els anys vinents. Segons Baldasano, caldrà revisar l’ocupació costanera en els propers anys i en la seva opinió, Barcelona no podrà tenir  una platja urbana. També cal repensar de forma molt  immediata  la línia de tren del Maresme.

Arrels demana recursos tot l’any per a les persones sense llar

El director d’Arrels Fundació, Ferran Busquets, assegura que el fet que els recursos municipals s’hagin activat només per dos dies durant aquest temporal ha dificultat l’accés de les persones sense llar. Demana mesures efectives, com albergs amb poca capacitat, repartits per tota la ciutat i oberts tot l’any. Busquets explica que aquesta setmana de borrasca han notat un increment de les persones que han acudit al seu centre obert per obtenir mantes o roba. 

Barcelona co-capital, a les Xarxes

La proposta de Manuel Valls que Barcelona sigui co-capital d’Espanya centra bona part dels comentaris a les xarxes socials. També els efectes del temporal Glòria. Repassem el bo i millor de les xarxes amb l’Albert Puyuelo.

Barcelona Plató

Repassem les principals novetats de la indústria audiovisual amb en Roger Granel

L’Ambigú

No et perdis les recomanacions de l’Andreu Rami, en una nova secció de l’Ambigú

Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: