protesta transportistes

Uns 70 transportistes han tornat a tallar la ronda del Litoral, aquest dilluns al matí, en una altra marxa a peu per demostrar que “Catalunya continua amb la vaga” indefinida del sector. La protesta, convocada per la Plataforma Nacional en Defensa del Sector del Transport, ha començat a les 9 del matí a l’altura de la Zona Franca. Els manifestants han tallat la circulació en sentit Besòs i, com ja van fer la setmana passada en les protestes anteriors, hanb avançat caminant fins a l’altura del Port de Barcelona, a la sortida 14, per després canviar de sentit i continuar la protesta en direcció al Llobregat fins arribar al punt d’inici.

Aquesta és la quarta vegada que els transportistes tallen la ronda del Litoral. La plataforma també ha convocat una altra protesta al mateix punt per aquest dimarts 29 de març al matí.

Consideren insuficients les mesures del Govern

La protesta arriba l’endemà d’una manifestació que els transportistes van fer pel centre de Barcelona, i que també estava convocada per aquesta plataforma. L’entitat ha decidit continuar amb la vaga indefinida que van començar fa uns dies perquè consideren que les ajudes anunciades pel Govern són insuficients. Asseguren que els cal “una nova llei que ens empari i que com a mínim ens cobreixi els costos” i demanen la dimissió de la ministra de Transport, Raquel Sánchez.