gasolineres barates barcelona

Omplir el dipòsit de gasolina o dièsel s’ha encarit en els darrers dies degut a l’augment de la demanda i a la guerra d’Ucraïna. El cost de la benzina 98 ha superat per primer cop a la història els dos euros i ha obligat al Govern espanyol a prendre mesures. A partir de l’1 d’abril, les benzineres hauran d’aplicar un descompte de 0,20 euros per cada litre de gasolina. 15 cèntims els aportarà l’Estat i els altres 5 els haurà de finançar l’empresa petroliera.

Si vols estalviar a l’hora de proveir de carburant, t’interessarà saber que hi ha algunes benzineres a Barcelona més econòmiques que d’altres. Consulta el preu de la gasolina avui i on són les gasolineres més barates de Barcelona.

El preu de la gasolina, dia a dia

El preu de la gasolina i del dièsel canvia dia a dia. Els dilluns acostumen a ser els dies més econòmics, mentre que els dissabtes o els dies d’abans d’un pont llarg són més cars. En algunes gasolineres el preu de la benzina de 98 ja supera els dos euros, en d’altres, en canvi no arriba a l’1,84 euros. Si has de proveir de carburant, en aquesta llista podràs trobar quina és la benzinera més econòmica a prop teu.