Els veïns de la Bordeta han tornat a sortir al carrer per mostrar la seva insatisfacció amb el servei que dona actualment la línia d’autobús 91. Convocats pel Centre Social de Sants, el veïnat ha tallat, cap a les 18 hores, el trànsit al carrer de la Constitució, a la cantonada amb Olzinelles. Una protesta que han gravat i penjat a les xarxes des del periòdic de ‘La Burxa’. En el vídeo es pot veure que hi han participat desenes de veïns que volen canvis en el servei d’aquesta línia de bus.

 

Demanen que s’allargui l’itinerari

Tot i que ara fa un any TMB va millorar la freqüència de pas de la línia, els usuaris no acaben d’estar-ne contents. Es queixen que s’ha escurçat l’itinerari arran de la implantació de la xarxa ortogonal. Demanen que es posi en marxa el recorregut proposat per l’Ajuntament i validat a l’assemblea del maig del 2017 que anava de la riera Blanca al Mercat de Sant Antoni.

Una mesura intermèdia factible

Des del Centre Social de Sants entenen que aquest recorregut potser és més difícil d’implantar, però afirmen que podrien haver canviat l’inici i final de la línia a la parada que hi ha a la rambla de Badal, on para el 115: “La infraestructura està feta, les parades ja hi són. Només cal tenir la voluntat de canviar un rètol i que els busos respectin recorregut”, explica en Jordi Falcó.

Millor servei durant tota la setmana

A més, també demanen que es mantinguin les freqüències de pas durant tota la franja horària de servei de la línia (ara és de 20 minuts només de 9 a 19 h) i que la línia funcioni també els diumenges i festius.