Els veïns de la Bordeta hauran d’esperar menys entre bus i bus quan vulguin agafar el 91 (que enllaça la Bordeta amb el carrer de Manso). TMB ha millorat la freqüència de pas de la línia, que ha reduït el temps d’espera dels 45 minuts als 22. La mesura, però, no satisfà del tot els veïns, que encara es queixen que s’ha reduït l’itinerari, escurçat arran de la implantació de la xarxa ortogonal.

La comissió de veïns del barri denuncia que l’Ajuntament no ha complert moltes de les propostes que va fer 18 mesos enrere, com la recuperació de la línia els caps de setmana i festius. “Exigim que funcioni els diumenges i festius” diu Jordi Falcó, de la Comissió de Veïns i Veïnes de la Bordeta. Una altra reivindicació veïnal passa per fer circular el 91 més d’hora. Volen que la ruta comenci abans de les nou del matí “perquè sigui útil per a més gent”. També adverteixen que si l’Ajuntament no compleix amb els compromisos adquirits podria dur a terme accions més contundents.

Reforç de les línies de proximitat

L’augment de la freqüència de pas del 91 forma part del reforç d’algunes línies de proximitat que ha impulsat l’Ajuntament i que també ha arribat al bus 97 (que enllaça el passeig de Fabra i Puig i Vallbona) i el 13 (que uneix Manso amb l’àmbit del parc de Monjuïc).