carrer major de sarrià talls de trànsit

El carrer Major de Sarrià començarà a transformar-se a partir d’aquest dilluns per convertir-se en plataforma única, almenys en el tram superior comprès entre el passeig de la Bonanova i l’Institut Químic de Sarrià.

Talls de trànsit al carrer Major de Sarrià

Com estava previst, les obres, que s’allargaran durant 10 mesos, obligaran a tallar el trànsit en aquest carrer. Inicialment, no es podrà circular en el tram que va des del carrer de Santa Magdalena Sofia a l’Institut Químic de Sarrià. Més endavant, el tall s’anirà modificant i s’anirà informant els veïns a mesura que avancin els treballs de pacificació.

Com quedarà el carrer?

carrer major sarrià reurbanització

Un cop finalitzades les obres, el tram reurbanitzat serà de plataforma única. Entre els canvis importants hi ha l’eliminació d’aparcaments i la restricció de zones de càrrega i descàrrega. La prioritat seran els vianants i, per això, s’habilitaran espais amplis per als veïns.

Els carrers del voltant també tindran canvis pel que fa al trànsit rodat. A Químic de Sarrià i Margenat es canviaran el sentit de la marxa i això provocarà que el recorregut del bus de barri 130 es traslladi al carrer de Margenat. La línia d’autobús tindrà noves parades: a prop del CAP de Sarrià, a la via Augusta, al carrer Químic de Sarrià, dues més a General Vives i a l’inici del carrer Major de Sarrià.