(ACN/Redacció) Unes obres de millora i manteniment als Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) faran interrompre durant nou dies el servei de trens entre les parades de Gràcia i Sarrià. La intervenció, que s’efectuarà del 12 al 20 d’agost, es compensarà amb la posada en marxa d’un servei alternatiu d’autobusos.

Noves vies de placa formigonada

La fase principal de l’obra, que consistirà en la retirada del balast i substitució per placa formigonada, obligarà a tallar temporalment la circulació de trens en el tram entre les estacions de Sarrià i Gràcia. Segons FGC, les dates escollides busquen minimitzar l’impacte entre els usuaris d’aquesta línia metropolitana. L’objectiu de l’obra és millorar el rendiment del servei i abaratir-ne el manteniment.

Servei alternatiu d’autobusos

Entre el 12 i el 20 d’agost hi haurà un servei alternatiu amb autobús entre Gràcia i Sarrià per la via Augusta. Els trens de les línies S1 i S2 que circulin entre les estacions de Sarrià i Terrassa Nacions Unides i Sabadell Parc del Nord mantindran els horaris habituals. En canvi, els trens entre Gràcia i Plaça Catalunya modificaran els horaris i circularan amb una freqüència màxima de 18 trens per hora i sentit. Els trens de les línies L7 i L12 conservaran els horaris.