Janet Sanz

Barcelona en Comú celebra la decisió del govern municipal de Jaume Collboni de tirar endavant la reforma de la ronda de Sant Antoni tal com es va aprovar a finals del mandat anterior (amb el vot en contra del PSC). La regidora Janet Sanz considera que és “una bona notícia” perquè “recull la feina que les forces d’esquerres hem fet més enllà dels debats vinculats a un procés d’eleccions”.

Sanz recorda que la reforma que es va aprovar té el suport de 50 entitats veïnals del Raval i Sant Antoni, amb “més espai verd, espai jugable i espai de públic de qualitat”. “Des de BComú seguirem treballant perquè no només la ronda de Sant Antoni sinó el conjunt de les rondes tingui una transformació que d’una vegada per totes pensi la relació entre Ciutat Vella i l’Eixample”, ha apuntat la regidora.

El govern municipal ha anunciat que manté la reforma aprovada, tot i que durant la campanya electoral Jaume Collboni va anunciar que la revocaria. Asseguren que ho fan “per responsabilitat” perquè ja hi ha una licitació en marxa i per no retardar més les obres.

També celebren la flexibilització de la velocitat als entorns escolars

Els comuns també celebren la decisió del PSC de flexibilitzar el límit de velocitat als entorns escolars durant les nits, els diumenges i els festius. Recorden que el govern municipal ha fet aquest pas després que l’anterior tinenta d’alcaldia, Janet Sanz, encarregués un informe per estudiar la viabilitat d’adaptar la velocitat als diferents horaris.