L’anunci del govern municipal sobre la reforma de la ronda de Sant Antoni, que finalment tirarà endavant amb el projecte aprovat pels comuns, no ha agradat el Grup Municipal de TriasxBCN, que demana que es reverteixi. El portaveu de la formació, Jordi Martí i Galbis, ha acusat els socialistes de “mentir” i d'”incomplir de forma flagrant” el compromís que van adoptar durant la campanya electoral de revocar la reforma.

“Comencem molt malament amb un govern que menteix i que va mentir“, ha assegurat. Ha afegit que “es van passejar durant la campanya electoral per Sant Antoni, comprometent-se amb el veïnat. No es pot enganyar a la ciutadania”. Galbis ha insistit a “recuperar el projecte del 2018”, que assegura sí que “tenia el consens d’entitats i veïns”.

La flexibilització dels 30 km /h és “una bona notícia”

En canvi, el Grup Municipal de TriasxBCN ha celebrat que el govern municipal hagi flexibilitzat la limitació de 30 km/h als entorns escolars. Jordi Martí i Galbis creu que “és una bona solució”. Recorda que des del grup de Junts ja la van demanar i que el PSC “la va tombar”. Per això ha afegit que “rectificar és de savis”. “El govern ha encertat i ha recuperat el sentit comú”.

Des moment, tot el mes d’agost la limitació passarà a ser de 50 km/h. I a partir del setembre, la limitació a 30 serà vigent de dilluns a dissabte des de les 7 h fins a les 22 h.