Alguns han arrencat amb dubtes... d'altres no s'han fixat en els senyals de canvi de sentit, i han agafat la ruta com ho feien fins ara, però rectificant de seguida. SUSANA MORELL "Doncs mira quasi em poso en contra sentit perquè no he vist cap senyal." RUTH RAMOS "Ens ha fastiguejat anar cap allà. Un trajecte que normalment és de 10 minuts trigarem mitja hora." ÀLEX "Podria ser de doble sentit, és el que opinem tot el barri sencer. Perquè hem de fer trse pomes per arribar fins aquí." Tot plegat és la conseqüència del canvi de sentit que afecta el tram del carrer de la Llacuna, entre el carrer de Tànger i la Gran Via. A partir d'avui, al llarg de tot el carrer, s'hi circula en el mateix sentit: de mar a muntanya. L'objectiu d'aquest canvi és que Llacuna sigui una de les principals vies per desembocar a la Gran Via, de cara a l'inici de la desconstrucció de l'anella de les Glòries. Per això, en el tram entre el carrer de Tànger i Perú s'hi han establert tres carrils de circulació, i un per a l'aparcament de motos, mentre que entre el carrer del Perú i la Gran Via s'hi han fet quatre carrils de circulació. Però aquesta no és l'única actuació a la zona. NÚRIA LLABINA "Està previst que el proper 16 de novembre comencin les obres que han de permetre que els vehicles que circulin pel carrer dels Castillejos puguin travessar l'avinguda Diagonal." Altres carrers que també milloraran la connectivitat seran el de Badajoz i el d'Alí Bei. Aquestes intervencions han d'afavorir que els cotxes provinents de l'Eixample puguin arribar més fàcilment al Poblenou sense passar per la plaça de les Glòries.

Tot i que hi ha hagut molt poca circulació en aquest tram del carrer de la Llacuna aquest diumenge a la tarda, a la majoria dels conductors els ha agafat per sorpresa el canvi de sentit.

Dissabte ja se n’han pogut veure les senyalitzacions en tots dos sentits, amb algunes indicacions tapades per no crear confusió als conductors. Els rètols de la via feia dies que indicaven aquest canvi, que farà que a partir d’ara el carrer de la Llacuna sigui d’un únic sentit, amb tres carrils de circulació i un d’aparcament de motos i serveis.

La nova ordenació viària es troba associada a la desconstrucció de l‘anella de la plaça de les Glòries, que es convertirà en un nou centre econòmic, social i cultural de la ciutat. Unes obres que començaran el proper dia 16 de novembre.