Dues avaries han complicat la tarda d’aquest dimecres als usuaris de Rodalies. La primera ha estat provocada per la falta de subministrament elèctric i ha afectat l’R3 (l’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà), i la segona s’ha registrat a la subestació elèctrica de Can Tunis i ha interromput la circulació de trens i ha causat retards importants a l’R2 Nord (Aeroport-Maçanet-Massanes) i l’R2 Sud (Estació de França – Sant Vicenç de Calders).

Dues hores de retards a l’R2

Segons informa la companyia, l’avaria a la subestació de Can Tunis ha provocat talls i retards de més de dues hores en les línies R2 Nord i R2 Sud i els regionals del corredor sud. A partir de les 16.35 h els tècnics d’Adif han aconseguit restablir l’alimentació elèctrica en el tram que va del Prat a Castelldefels. Després ho han fet des del Prat fins a Sants i des de l’aeroport fins al Prat. Tot i això, el servei encara acumula retards i afectacions importants. Des de Rodalies afirmen que els retards es mantindran fins a final del servei.

L’R3, amb servei alternatiu per carretera

Els operaris d’Adif també continuen treballant per restablir la normalitat a l’R3, que també acumula retards de més de 120 minuts. De moment han aconseguit recuperar la circulació de combois entre Montcada Bifurcació i Granollers-Canovelles, però es manté sense funcionament el tram que va de Granollers-Canovelles a les Franqueses. Els viatgers disposen d’un servei alternatiu per carretera.