ACTUALITZACIÓ: S’ha desconvocat també la vaga del 7 de gener a Rodalies, després de desconvocar-se la del 21 de desembre.

La vaga per al 7 de gener a Renfe i Rodalies s’ha desconvocat completament com ja va passar amb la del 21 de desembre. Després que CCOO, el sindicat majoritari,  desconvoqués la vaga a Renfe i Adif del 21 de desembre i el 7 de gener. Ara també s’hi ha afegit CGT, sindicat minoritari al servei de Rodalies.

Hi haurà la mateixa afectació perquè només circularan els trens de serveis mínims

Tot i això, l’afectació al servei de Rodalies, Renfe i Adif pot ser la mateixa ja que els serveis mínims decretats es mantenen i, malgrat que assisteixin més treballadors al lloc de feina, només podran circular els trens i combois ja pactats i que formen part dels serveis mínims.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Serveis mínims i afectacions a la vaga de Renfe del 21 de desembre” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/afectacions-vaga-renfe-21-desembre-serveis-minims/|||” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]