Accident Trambesòs

La conductora del tramvia en l’accident a Sant Adrià de Besòs va perdre el coneixement. Aquesta és la conclusió de la caixa negra del comboi de l’accident del tramvia del 2 de gener a aquesta estació de final de línia.

La policia segueix investigant les causes de l’accident del Trambesòs, però segons ha pogut saber betevé, l’empresa TRAM afirma que tot apunta que la conductora es va desmaiar. És la conclusió extreta després d’analitzar la caixa negra i les imatges enregistrades del tramvia, tant de l’interior com de l’exterior.

El comboi no va frenar a temps quan va arribar a l’estació i va xocar contra el darrer pal de la terminal. La conductora, que va quedar greument ferida, ja ha estat donada d’alta. A més de la conductora, quatre persones van resultat ferides de diversa consideració.

Segons la investigació de TRAM, el vehicle havia començat a reduir la velocitat quan estava entrant a l’estació de Sant Adrià de Besòs, però amb la pèrdua de consciència, la conductora no va poder frenar.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Quines mesures de seguretat tenen els tramvies?” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/mobilitat/mesures-seguretat-tramvies/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

El botó de l’home mort s’activa cada 12 segons i, en aquest cas, no es va activar perquè la conductora es va desmaiar en els últims instants. TRAM també conclou que tots els sistemes del tramvia van funcionar correctament. Aquesta és la investigació de l’empresa de transport, però estan en espera de les conclusions de la investigació dels Mossos d’Esquadra.