Els veïns asseguren que els accidents de trànsit s’han multiplicat al carrer de Tarragona des que va començar a funcionar el carril bus en doble sentit. Segons el veïnat, el problema és que els semàfors no permeten creuar el carrer de cap a cap i molts vianants el travessen sense adornar-se que els autobusos van de pujada i de baixada.

L’Ajuntament estudiarà la reordenació del trànsit

Per posar fre a la sinistralitat que té aquest carrer, l’Ajuntament ha dit que estudiarà modificar l’ordenació dels carrils. L’anunci ha estat ben rebut per l’Associació de Veïns d’Hostafrancs tot i que asseguren que arriba tard ja que ells van començar a demanar la modificació del trànsit en aquest carrer a principis de mandat. “A vegades penses que estaria bé que les eleccions fossin cada dos anys perquè sembla que, quan s’apropa el període electoral, l’Ajuntament és més sensible a les demandes veïnals”, afirma Jordi Clausell, membre de l’entitat d’Hostafrancs.

Demanen que la superilla inclogui el carrer de Tarragona

L’associació de veïns del barri demana al districte que ampliï el radi d’acció de la superilla d’Hostafrancs de tal manera que arribi també la plaça d’Espanya i al carrer de Tarragona. La regidora del districte, Laura Pérez, afirma però que “el carrer de Tarragona té connexió amb la Gran Via, el Paral·lel i el Parc de Montjuïc, per tant no es pot vincular amb la pacificació interna del barri”.

Un projecte vinculat a la reforma de la plaça d’Espanya

Segons la previsió del govern municipal, la reordenació de la circulació del carrer de Tarragona anirà vinculada a la reforma de la plaça d’Espanya, unes obres que s’haurien de tirar endavant el proper mandat.