mapa carrers tallats festes gràcia 2023

Les Festes de Gràcia 2023 arrencaran amb el pregó d’aquest dilluns i s’allargaran fins al 21 d’agost. Enguany hi ha programades més de 900 activitats. Una de les més destacades és el concurs de guarniment de carrers, que com és habitual comportarà talls de trànsit i alteracions de mobilitat.

Consulta tots els carrers tallats per les Festes de Gràcia 2023 i com moure’t durant els dies de festa!

Carrers tallats per les Festes de Gràcia 2023

Les Festes de Gràcia complicaran els desplaçaments en vehicle privat entre el 15 i el 21 d’agost. En aquesta edició es tallarà la circulació en el perímetre comprès entre el passeig de Gràcia, Gran de Gràcia, plaça de Lesseps (costat mar), travessera de Dalt, carrer de l’Escorial, travessera de Gràcia i els carrers de Bailèn i Còrsega.

Per evitar embussos, l’Ajuntament recomana utilitzar el transport públic per arribar a les Festes de Gràcia 2023. El metro funcionarà ininterrompudament el 18 i 19 d’agost.

Itineraris segurs

Durant les festes, la policia serà present en tres itineraris segurs per entrar o sortir del barri connectats amb el transport públic i que passen per Gran de Gràcia, Torrent de l’Olla i travessera de Gràcia. D’altra banda, també es mantindrà el dispositiu de seguretat nocturn engegat l’any passat.