bus turístic nocturn

Amb l’arribada imminent de l’estiu, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) posarà en marxa el 7 de juny una nova temporada del Bus Turístic nocturn que recorre la ciutat de nit i fa parada als monuments més emblemàtics de Barcelona. Enguany fa 13 anys del primer servei.

Quan?

El popular servei funcionarà fins al 15 de setembre cada divendres, dissabtes i diumenges. El punt de sortida serà a la plaça de Catalunya, just davant de la mítica cafeteria Zurich, a les 21.30 h. Els viatgers han d’estar a la parada 20 minuts abans de la sortida. La durada d’aquesta ruta serà d’unes 2,5 hores.

Monuments emblemàtics amb parada inclosa

El passeig nocturn farà una parada a la Font Màgica de Montjuïc i els usuaris podran veure l’espectacle de llum i música. Els viatgers tindran la possibilitat de gaudir, en alguns casos, dels monuments il·luminats. Els punts d’interès són: la plaça de Catalunya, La Pedrera, la Casa Batlló, la Torre Agbar, el Teatre Nacional de Catalunya, l’Hospital de Sant Pau, la Sagrada Família, el passeig de Colom, les Drassanes, la plaça d’Espanya, Fira de Barcelona, Fundació Joan Miró i telefèric de Montjuïc, Jardins Costa i Llobera, Port, CaixaForum, Anella Olímpica, Parc de la Ciutadella, Estació de França i Arc de Triomf.

En quins idiomes es fa la visita?

En català, castellà i anglès.

Preus

  • Els adults des dels 13 anys: 20 €
  • Dels quatre als 12 anys: 10 €
  • Els menors de quatre anys: gratuït

On comprar l’entrada

Al web Hola Barcelona i a bord del Bus Turístic de dia.

Mapa de l’itinerari

bus turístic nocturn mapa