A partir d’aquest dijous cotxes i bicicletes ja circulen pels nous trams laterals de l’avinguda de la Diagonal. Concretament, entre la plaça de Francesc Macià i el carrer de Muntaner, sector muntanya; i entre el carrer de Balmes i el passeig de Gràcia, sector mar. Després de mesos d’obres les vies ja tenen la configuració definitiva: un carril per a serveis i un altre per a les bicicletes. Els treballs de remodelació han consistit a reduir una part de la vorera central, replantar l’arbrat afectat per la reforma i pintar els carrils bici. A partir d’ara començaran les obres per ampliar les voreres laterals fins a set metres en aquests sectors.

Els autobusos tornen a tenir parada a l’avinguda de la Diagonal, en el tram entre Francesc Macià i el passeig de Gràcia. Concretament, s’han instal·lat sis parades definitives, tres en cada sentit de circulació, que s’havien inhabilitat per les obres. El tronc central no està afectat per les obres i manté els tres carrils de circulació en els dos sentits de la marxa.

Els treballs a la Diagonal, que van començar a principis de juny, tenen l’objectiu de transformar l’avinguda en una via més amable per als vianants, amb voreres més amples i un carril segregat per a bicicletes. Es preveu que les obres finalitzin el març de 2015.