Una desena de parades de la Línia 4 del TRAM, entre les estacions de Ciutadella – Vila Olímpica i el Maresme, així com la de les Glòries, on també operen les línies 5 i 6, han estat durant més de tres hores sense servei per una avaria en una catenària, després de cremar-se un dels pals que la sosté. Segons les primeres informacions, ha calgut, per seguretat dels operaris, abaixar la tensió de la instal·lació afectada mentre hi treballen.

L’avaria ha afectat un pal de la catenària, que s’ha incendiat quan hi estaven treballant, per la qual cosa s’ha malmès i, de retruc, s’ha interromput parcialment el servei al Trambesòs, que només funcionava entre Estació de Sant Adrià i el Maresme. Per motius de seguretat, s’ha procedit a desconnectar la tensió de la línia aèria, que transmet energia elèctrica.

En total s’han vist afectades 10 parades de la T-4 i també la parada de les Glòries de les línies T5/T6 que tampoc no ha estat operativa, i els combois s’han hagut d’aturar a La Farinera. Tant en aquest com en la resta de punts s’ha hagut d’informar els usuaris de la incidència a través de la megafonia i les pantalles.

 

Avaria catenària Tram