Un cotxe s’ha encastat aquest dijous al matí a l’entrada de metro de Diagonal al passeig de Gràcia amb Pau Claris després de confondre-la amb l’accés d’un aparcament de la zona. No hi ha hagut ferits però l’accident ha obligat a tancar l’accés del metro per facilitar la retirada del vehicle. És el segon encastament que hi ha en aquest accés del metro de Diagonal aquest mes.

Els fets han passat pels volts de les 11 h d’aquest dijous al matí quan un conductor, d’edat avançada, volia entrar en un pàrquing de la zona i s’ha confós d’accés. El vehicle ha quedat encastat a l’entrada del metro de Diagonal (entre els carrers de Provença i Rosselló) i ha baixant uns quants graons. No hi ha ferits i el conductor ha sortit il·lès del vehicle. L’accés al metro al passeig de Gràcia pel carrer de Pau Claris s’ha tancat temporalment i una grua s’ha desplaçat fins al lloc dels fets per poder retirar el vehicle.

No és la primera vegada que es produeix un accident en aquesta estació i en aquest mateix punt. El 12 de març un cotxe es va encastar també a l’entrada del metro de la Diagonal.