AVE Barcelona

La tornada de les vacances de Setmana Santa arrenca amb una vaga a França que afectarà els trens catalans. La d’aquest dimarts 3 d’abril és la primera i dimecres 4 la segona de les 12 aturades laborals convocades a França. Renfe no garanteix la circulació dels Barcelona-París, Barcelona-Tolosa i Barcelona-Lió i viceversa. I pel que fa a la línia Madrid-Marsella i viceversa només es garanteix la circulació al tram Figueres-Madrid.

Mentre durin les protestes també pot haver-hi afectacions als trens de la línia R3 fins a la Tor Querol i els del l’R11 que arriben fins a Cerbera. En aquest cas, els trens iniciarien o finalitzarien el seu recorregut a Puigcerdà o Portbou, respectivament.

A través d’un comunicat Renfe lamenta les molèsties que pugui ocasionar i recorda que és completament aliena a aquesta circumstància. La companyia recomana als clients que ho necessitin que puguin consultar les afectacions que pot tenir la vaga sobre el serveu al telèfon únic d’atenció i reserves: 912 320 320.