a chorus line cartell

‘A chorus line’ és un dels musicals més coneguts pels amants del gènere. L’any 1975  es va estrenar a Broadway, on va tenir un enorme èxit i va estar 15 anys seguits en cartell. Va aconseguir nou Premis Tony i un Pulitzer. Ara, després d’estrenar-se a Màlaga i triomfar, Antonio Banderas presenta ‘A chorus line’ a Barcelona com un “revival” de la producció original de Broadway. A partir del 21 de febrer.

Una història real

L’argument explica com un grup de joves es presenten a les proves per aconseguir formar part d’una nova producció musical. Durant el procés, els aspirants expliquen com són i què han viscut, i els diferents números musicals porten els espectadors a descobrir la vida que ha tingut cadascú. Finalment arriben a formar un grup cohesionat i a desenvolupar una identitat col·lectiva per a la producció musical. La història es va inspirar en experiències reals dels protagonistes originals, i això va suposar un canvi de paradigma i una via nova a l’hora de confeccionar les històries per a un musical. Les crítiques d’aquesta versió de Banderas, que ha estat tot un èxit a Màlaga, diuen que “és un espectacle inspirador, apassionant i amb un cos de ball espectacular, amb una coreografia electrificant i significativa”.

El Tívoli aposta pels grans musicals

El Teatre Tivoli reafirma amb aquest musical la seva aposta per les grans produccions. Aquesta temporada també ha acollit ‘El jovencito Frankenstein’, enguany presenta el clàssic musical ‘West Side story’ i el pròxim mes d’abril arribarà ‘El médico, el musical’, un espectacle basat en el best-seller de Noah Gordon.