Primavera Sound

Massive Attack, Lana del Rey, The National, The Strokes i Tyler, The Creator són alguns dels plats forts del cartell del Primavera Sound 2020. Els organitzadors ho han anunciat durant la mitjanit d’aquest dimecres per sorpresa, després que un dels grups ho filtrés a través de les xarxes socials. Hi ha programada l’actuació de 211 artistes de 35 nacionalitats, entre els quals 200 dones. Aquesta vintena edició d’un dels festivals més esperats del panorama musical tindrà lloc al Parc del Fòrum del 3 al 7 de juny.

Un Primavera Sound que mira enrere i endavant

Els Manel, C. Tangana o Tyler, The Creator tornen al Primavera Sound. El festival comptarà amb Little Simz per segon any consecutiu. També pujaran a l’escenari Lana del Rey, The Strokes o representants de la música urbana com Bad Bunny o Bad Gyal. El festival suma artistes com Chromatics, el country pop de Kacey Musgraves, King Princess, Young Thug, Bill Callahan i Beck, que visita per primera vegada el Primavera.

Aquesta edició recupera grups universals com la icona del soul Mavis Staples, la dama de la cançó catalana Maria de la Mar Bonet, la joia brasilera Arthur Verocai, Iggy Pop, Kim Gordon -que presenta el seu primer disc en solitari-, un pioner del reggaeton com DJ Playero, Paul Heaton & Jacqui Abbott, The Housemartins, Bauhaus, Jawbox i Jeff Mills. The Jesus and Mary Chain actuarà en la jornada gratuïta de dimecres.

Un dia més de festival a la platja

Per primera vegada, la platja de Primavera Bits acollirà un dia extra de festival durant el diumenge 7 de juny. S’allargarà un dia més amb una festa de cloenda a la mateixa platja protagonitzada per Disclosure DJ Set, Nina Kraviz, Amelie Lens i Black Coffee. La jornada només estarà inclosa amb l’abonament complet del festival.