El Super Friki Market és el nou establiment de les Galeries Maldà. És un supermercat amb aliments i begudes d’allò més curiosos. Hi ha productes ja coneguts, però de gustos estranys, com ara les galetes Oreo de menta. També s’hi troben articles de sagues literàries i cinematogràfiques com Harry Potter. I no podien faltar-hi menjars per als amants dels videojocs, amb els cereals de Mario Bros al capdavant.

La majoria dels productes que es troben en aquest establiment són d’importació. Venen d’altres punts d’Espanya, com la xocolata de Willy Wonka, que es fa a València. Però, sobretot, arriben directes dels mercats nord-americà i japonès. Són un reclam per als amants de les temàtiques considerades friquis. En unes setmanes, els propietaris s’han vist desbordats per l’èxit de la botiga. “En les primeres 48 hores vam rebre unes 15 o 20 sol·licituds per obrir franquícies a tot el país”, explica el fundador del Super Friki Market, Rubén Sánchez.

La segona vida de les Galeries Maldà

El supermercat de les curiositats es va obrir el 7 de febrer a les Galeries Maldà. La idea ha estat de l’empresa El Reino del Jugete, que té la botiga de Harry Potter i també l’establiment dedicat a Joc de Trons a pocs metres. De fet, les galeries havien quedat buides, pràcticament sense comerços i en perillava l’existència. Les botigues temàtiques es van convertit en el bri d’esperança que els feia falta. I en poc temps han aconseguit revifar-ne l’activitat.