Inicialment la botiga disposa de més de 400 productes dels set regnes de ‘Joc de trons’. Entre els objectes que més capten l’atenció dels aficionats a la sèrie de televisió popularitzada per HBO destaquen una ampolla amb foc valiri (un licor de color verd) i una rèplica de la corona reial, valorada amb 600 euros,una preuada peça de col·leccionista.

Aquesta és la segona botiga temàtica que obra l’empresa Reino de Juguetes a les Galeries Maldà. La primera, centrada en el món de Harry Potter, va ser Carreró de Muggles. Només fa dos mesos que va obrir però, segons el seu propietari, en aquest temps ja ha tingut molt d’èxit. El fundador de l’empresa, Rubén Sánchez, creu que la clau per aquest èxit és buscar un producte molt específic amb molts seguidors i aconseguir un espai completament ambientat. Per aquest motiu, les dues botigues tenen il·lustracions fetes per l’equip de Reino de Juguetes i dibuixos fets a mà, així com una selecció musical especialment escollida segons la temàtica per ambientar els visitants.

Una botiga de ‘Bola de drac’

Tot i això, Sánchez ja ha avisat que això no s’acabarà aquí. Té intenció de continuar construint negocis ambientats en mons de fantasia. El projecte següent en l’horitzó de Sànchez serà sobre la sèrie de dibuixos japonesa ‘Bola de drac’ i, altra vegada, l’espai escollit serà les Galeries Maldà. L’acompanyaran més endavant una botiga sobre les joguines Funko i una sobre pel·lícules de por.