La botiga fa poc més de tres anys que ven productes en línia —a través d’Internet— però ara els fundadors han decidit tenir un lloc físic. Ha estat una decisió que els fans de la saga agraeixen donat que no hi ha cap altre establiment d’aquestes característiques a Catalunya.

Entre els productes que s’hi poden trobar hi ha llibres, túniques de les quatre cases de Hogwarts, varetes i tampoc no hi falten les cerveses de mantega.

Les emblemàtiques Galeries Maldà

Lluny queda l’època daurada de les Galeries Maldà, quan eren plenes de comerços que funcionaven a ple rendiment. Ara, com la majoria de galeries de la ciutat, estan mig buides, amb la majoria de locals tancats. Malgrat tot, els fundadors de Carreró de Muggles han decidit portar-hi la màgia de Harry Potter pel que ha suposat històricament el recinte de les Maldà i perquè la ubicació és cèntrica, al carrer de Portaferrissa.

Rubén Sánchez, un dels fundadors, assegura que els responsables de les galeries estan impulsant un projecte, adreçat a petites i mitjanes empreses, com la del Carreró de Muggles, per revifar el recinte. La condició és que siguin negocis originals que no es puguin trobar als voltants perquè convidin a la gent a entrar.