La ruta de tapes La Marina Tapea es fa a la Marina de Port durant tot el mes de novembre. L’organitza l’Associació de Comerciants del barri i expliquen que l’objectiu és donar a conèixer la bona qualitat de la gastronomia de la zona.

Hi participen vuit establiments

Hi participen vuit establiments, com La Placeta d’en Manu, Restaurant Jojoto, Enric i Pau, Bar Paddoks o Bar Jueves 5, entre d’altres. En el cas del Jojoto, per exemple,  fa només vuit mesos que ha obert portes, i afirmen que  aquesta és una oportunitat única per donar-se a conèixer: “Som un restaurant veneçolà, però tenim influència de la resta de gastronomies”, explica Alexander N. G.

Precisament, la tapa que han triat per participar en la ruta és una mostra d’aquesta cuina de fusió que els caracteritza: una arepita, típica veneçolana, amb secret ibèric i una salsa semidolça amb un toc picant.

Tapa i beguda per 2,45 €

Cada establiment ofereix una beguda i una tapa, pensada per donar a conèixer el seu sabor i gastronomia, per 2 euros amb 45 cèntims. L’activitat es fa cada divendres fins al 29 de novembre, de 19 h a 23 h.

Sorteig d’un premi per a qui ompli el passaport

La iniciativa també compta amb premis. Per a aquells clients que completin tota la ruta, hi ha en joc una nit d’hotel a l’Hostal Estrella de Rupit, en habitació doble superior amb esmorzar inclòs, per a dues persones. Per participar-hi només cal omplir el passaport que entregaran als establiments amb tots els segells i dipositar-los en alguns dels espais destinats a la recollida quan estigui complet. A més, també es podrà votar la millor tapa, que rebrà un reconeixement.