En els primers compassos de la posada en marxa de la Ciutat de la Diversió, els pares que porten els seus fills a aquest parc amb una vintena d’activitats, valoren per sobre de tot la sensació de seguretat que s’hi respira. No només pels protocols que se segueixen, també per la poca aglomeració i les escasses cues que s’hi produeixen.

Un altre dels punts a favor de la Ciutat de la Diversió és l’entrada lliure sense reserva prèvia, el que ofereix als pares la possibilitat de poder improvisar amb més facilitat. Cal recordar que aquest parc de 6.000 m2 està situat a l’aire lliure, a la plaça de l’Univers, a tocar de les Torres Venecianes de la plaça d’Espanya. L’activitat a l’exterior, sumat a l’ús obligatori de la mascareta, suposa, ja de per sí, un fre a la covid. Tot i això, l’organització també ha afegit un seguit d’agents de la covid que controlen que es compleixin tots els protocols.

Activitats per a totes les edats i nivells

Un altre dels punts a favor de la Ciutat de la Diversió és que tots els nens poden trobar l’activitat que millor els escaigui. Si volen practicar esport existeix un petit camp de futbol per jugar en equips. Els apassionats a l’hoquei i al patinatge també disposen de tot el material per poder lliscar amb tranquil·litat. La Federació Catalana de Tennis ha habilitat un parell de pistes per practicar aquest esport de més de set segles d’antiguitat.

Pistes de tenis a la Ciutat de la Diversió

Els bojos dels patinets i els “skates” poden córrer per un circuit amb obstacles i els monitors els ajuden a perfeccionar les seves habilitats. A l’espai de Cultura es pot cantar en un karaoke, pintar un pòster o, fins i tot, decorar un test i emportar-se un enciam a casa. Aquí també es poden veure espectacles de petit format. La majoria dels pares coincideixen a apuntar que els nens poden realitzar totes aquestes activitats sense que importi el nivell previ que tinguin.

Per acabar, a l’últim espai de Sostenibilitat i Diversió, els més menuts, mitjançant unes proves de gimcana, poden anar descobrint quins són els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) marcats per les Nacions Unides.

La gimcana de l’OSD