Cada cop més gent que s’afegeix a les celebracions de Halloween, una de les nits més terrorífiques de l’any en la qual els fantasmes, les calaveres i els morts vivents esdevenen protagonistes indispensables. Aquests personatges han arribat fins a les pastisseries, que cada any fan volar la imaginació per sorprendre els clients amb les millors postres de Halloween per celebrar la nit del 31 d’octubre. Te’n donem algunes idees.
Taüts de xocolata i galetes amb forma de calavera
La pastisseria Escribà de Barcelona t’ofereix galetes amb forma de calavera i taüts de xocolata per gaudir de la nit de Halloween. En tens per a tots els gustos i pots triar entre quatre models diferents en funció de la xocolata que més t’agradi. Si t’agraden més els panellets, en aquest establiment han preparat uns dolços amb forma de calavera.
Carbasses de xocolata i panellets terrorífics
Vols celebrar Halloween sense deixar de banda un dels protagonistes clau de la castanyada? A la pastisseria l’Atelier barregen aquestes dues tradicions i han preparat uns panellets dedicats a Tots Sants, amb imatges de Catrines i calaveres. Si ho prefereixes, a l’Atelier també podràs tastar per primera vegada carbasses de xocolata i caramels, un gat bruixot o un ratpenat de xocolata.
Panettone de castanya i flam de carbassa
A la pastisseria Hofmann han elaborat una exclusiva selecció de panellets i unes postres especials per celebrar Tots Sants. Els mestres pastissers d’aquest establiment et proposen un panettone de castanya o un flam de carbassa amb pasta de full per a la nit més terrorífica de l’any. Si t’ho estimes més, també pots optar per una palmera de xocolata amb forma de carbassa de Halloween.
Fantasmes, vampirs i bruixes en forma de pastís
Acabem amb la proposta de La Pastisseria, que ha elaborat diferents pastissos individuals amb formes terrorífiques. Pots triar unes postres en forma de carbassa, fantasma, vampir o barret de bruixa! Tots aquests dolços estan fets a base de “mousse” lleugeres de diferents gustos.