Bacallà, conill al forn, truita de patates, canelons casolans, mandonguilles amb salsa i el dijous… paella. Són alguns dels molts plats que el Mingo preparats amb molt d’amor a la cuina vista d’aquest racó gastronòmic que allotja aquest mercat centenari.

El desembre del 2018 farà 10 anys que la Loli Villareal i el seu marit Domingo regenten el bar Cal Mingo i Loli, un referent al Mercat de l’Abaceria Central.

Tenen un menú diari de plats casolans i tapes populars com  les barquetes, els xoricets, els popets, tripes, cargols, seitons, amanida russa, sardines en escabetx, crestes, croquetes i albergínia arrebossada, botifarra, calamars, ales de pollastre i perquè no hi cap res més, ens diu la Loli amb l’orgull de saber que la matèria prima és de primera i la té literalment a tocar.

Per als amants dels bars que destil·len autenticitat, aquesta és una una aposta segura.

Escolteu aquí l’entrevista que li hem fet: