La parada que regenta l’Àngels Molins té un assortit impressionant de fruita i verdura amb certificació ecològica des de fa 12 anys. A l’estiu arriben a tenir més de 20 varietats de tomàquets perquè saben que la clientela busca la diversitat i la novetat i ells sempre han anat un pas endavant, sense oblidar el respecte per la tradició agrícola.

Fa tres generacions que la família Molins treballa la terra. Els avis van venir a la vall del Llobregat des de Corbera, on havien fugit de la fil·loxera que afectava les vinyes. Actualment tenen 3,5 hectàrees on cultiven tot tipus de fruita i verdura ecològica, una decisió que van adoptar fa més d’una dècada amb visió de futur, per respecte als seus clients i a la terra que els dona els fruits.

La seva àmplia parada del Mercat de la Concepció fa goig, ara a l’hivern amb un racó especialment verd on destaquen hortalisses com les coliflors, el bròquil i el bròcoli i diferents varietats de verdures de fulla, on no hi falten des de les tradicionals bledes i espinacs fins a la nova col verda.
Deixeu-vos assessorar perquè aquí en saben.

Podeu escoltar l’entrevista que els hem fet: